Kanada 6

Během našeho působení ve městečku Oyama se z nás stali třešňoví králové a přeborníci nejvyyššího kalibru, kdy k nám ostatní sběrači vzhlíželi jako k nedosažitelným vzorům a zároveň hrozným magorům, co se večer opijí do němoty a ráno ve 4:30 začnou sbírat a vydělají třikrát tolik, co průměrný Kanaďan.
pracovní bus
 V mezičasech jsme se věnovali lezení po místních skalkách, především v oblasti Kelowny a drtili spousty cest. Jedinné, co nepřálo, bylo počasí, protože bylo většinou takové vedro, že se nedalo ani vydržet v lezečkách.

Takže návštěva Ellison parku, Cedar parku, Lonely boye a dalších lezeckých oblastí. Jednou taky výlet k Oyama lake, obdoba Šumavy, ale stejně paráda. Skončilo období třešní a nezřízeného pití, (šéf říkal, že bychom měli mít jednou za týden volno, ať se pak můžeme zrušit a dáme se do kupy, jinak když to prej nebude tak lidi začnou pít každý den. a taky že ano...) je potřeba se do toho zase opřít a začít trochu makat a drtit metry a kilometry.


Takže je na čase zase pořádně roztáhnout lezečky, stáhnout pohory, zapnout péřovku, občas stáhnout i půlky a vyrazit opět do krásných Rocky Mountains.

Oyama Lake

Žádné komentáře:

Okomentovat